Хофман Консулт внедри дискова отрезна машина - Hofmann Consult

Хофман Консулт внедри дискова отрезна машина - Hofmann Consult

 

Хофман Консулт внедри дискова отрезна машина

There is no translation available.

Във фирма „М+С Хидравлик” гр.Казанлък - водещ производител на нискоскоростни, високо моментни, орбитални, хидравлични мотори, хидростатични сервоуправления, клапани, спирачки и аксесоари за тях, успешно беше интегрирана автоматична дискова отрезна машина SPA 100 HM,производство на немската фирма TRENNJAEGER,представлявана у нас от фирма Хофман Консулт България.</p>
<p style="color: #838282;">Машината е предназначена за високоскоростно рязане на кръгъл плътен материал(стомана,чугун) и тръби със сечение от 15 до 100 мм. и квадратно сечение в диапазона от 15 до 80 мм.„

Рязането на кръгъл плътен материал с диаметър 40 мм. от стомана(материал по DIN1,5232) се постига само за 2,55 секунди,съобщиха от фирмата.
SPA 100 HM е конципирана с масивен,високоефективен двойнозаключващ редуктор с наклонени закалени шлифовани зъбни колела,движещи се в маслена вана с контрол на нивото на маслото,с вградена система за микродозиране на охлаждащо смазочна течност,което води до намаляване на разходите на фирмата.

Определянето на нулевата точка е лазерно като най-малка дължина на отрязан размер е 6 мм.,а най-голямата 5400 мм.и дължината на остатъчното парче може да се сведе до 10 мм.Това е възможно благодарение на управлението SIEMENS S7/300TR-177-B.

Машината е комплектована с наклонен магазин за 6000 мм кръгли пръти като подаването на материала е автоматично и оборудвана с автоматична система,която сортира отрязаните детайли и остатъчните парчета.

TRENNJAEGER се произвежда от над 50 години и за този период се продадени над 95 000 броя машини в различни страни по света.Качеството и здравината им са гаранция за дългия им живот,което отговаря на мисията на M+S Hydraulic да посрещне изискванията на своите клиенти с възможно най-високо качество, на възможно най-ниска цена, предлагайки им възможно най-доброто обслужване.

Clamping systems

Robotizing

ISO 9001:2008