Начало  OPS INGERSOLL

OPS INGERSOLL

ops1
Чрез изключително високата сигурност на процеса, постигната от комбинацията на адаптивната форма на тока, ефективния контрол на работния процес и повишената ефективност на интервалното промиване, се постига практически удвояване на ерозийното отнемане на материал с графитен елекрод. Това позволява дори при ерозията на HM обработката да се извършва без промиване! Същевременно се намалява износването на електрода, което позволява извършването на няколко обработки с един електрод. Новият генератор на OPS INGERSOLL – EAGLE POWERTEC  за първи път реализира адаптивна форма на електрическия ток, при която ВСЕКИ разряден импулс съдържа на мястото на разряда оптимална форма на тока, водеща до висока ефективност и качество на обработваната повърхнина.
ops2 Всичко това води до редуциране на производствените разходи с 50% и повече…
ops3
Особено в областта на инструменталното производство гарантирането на конкуретноспособност и успех може да бъде постигнато преди всичко с повишаването на производителността. Машините за високоскоростно фрезоване  на OPS INGERSOLL дават идеалната възможност за това и то на разумни цени!
Особено популярната серия OPS 550 може да се разшири и с опцията 4/5 ос и допълнителна маса.  Оста В е +120 °, -60 ° и е с магазин за 32 инструмента (или за 52 – опция), HSK E 32, обороти 3.000 -40.000.
ops4

ops5Управлението „Аndronik 2060″ е специално конципирано за машините OPS INGERSOLL HSC. Два мощни процесора обработват паралелно голямото количество CAM и NC-данни с висока скорост. Това позволява постигането на оптимален за инструментите режим на работа и перфектна повърхност, дори и при обработка на най-твърди материали. Базирано е на Windows XP и може да се адаптира за всички CAM-системи. за повече информация: http://www.ops-ingersoll.de