Начало  OELHELD

OELHELD

LOGO_oel-held

Охлаждащи масла и смазочни течности за металообработване на водещия германски производител в тази област „ОЕЛХЕЛД” – гр. Щутгарт, Германия

Концернът „ОЕЛ ХЕЛД” предлага охлаждащи и смазочни течности с изключително високо качество съобразени с високите изисквания за опазване на околната среда при тяхната употреба от страна на клиентите.

СИНТОГРИНД ТТК – напълно синтетично масло за охлаждане и смазване получено чрез изключително високотехнологична формула на фирмата ОЕЛ ХЕЛД съобразено със съвременните изисквания на клиентите.Гарантира ниски загуби при изпаряване подходящо за прилагане на всички машини притежаващи филтърни системи.

СИНТОГРИНД SI – напълно синтетично масло за охлаждане и смазване получено по изключително висока технология предназначено за техническата керамика и стъкларската промишленост,кварцови стъкла и боросиликати.

ДИАГРИНД KSB – нова формула при получаване на маслото за шлифоване и суперфинишни операции.Подходящо е за шлифоване на резби ,цветни метали както и на сплави от неръждаема стомана.

ДИАГРИНД ТТК – охлаждащо масло с нисък вискозитет с ниска степен на разпенване подходящ при обработка на инструментални и бързорезни стомани.

Диелектрици използувани при машини с нишкова ерозия

ECOSPARK 105 –притежава нисък вискозитет и минимална температура на запалване.

ЙОНОПЛУС IME –напълно синтетичен диелектрик с широк спектър на приложение с катодни електроди и машини използуващи филтри

Охлаждащи течности на водна основа – РОТОРОЛ ПЛУС, РОТОРОЛ ЕКСТА, РОТОРОЛ 6000, РОТОРОЛ 1000, ПЛАНОФЛЕКС, РОТОПРЕС.

ПОЛИСЛАИД – масло за смазване на паралели и плъзгащи части.

за повече информация: http://www.oelheld.de//

Untitled-2Untitled-4Untitled-5