Начало  NORICANGROUP

NORICANGROUP

disa

DISA e водещ в световен мащаб производител на иновативна техника за леярството

DISA развива и произвежда комплексна гама от производствени решения предназначени за леярите на метали и неметали. Стъпвайки на дългогодишната фирмена традиция, на иновативността, надеждността и ангажираността за постигане на конкуретноспособност на клиентите, DISA разполага днес с доверието на водеши леярни от целия свят.

DISA предлага богата гама от формоващи инсталации. Към тях се числят вертикалните формовъчни инсталации (DISAMATIC®), Matchplate- формовъчни инсталации (DISA MATCH) и хоризонталните инсталации „зелен пясък” (DISA FLEX) . Предлагат се и напълно интегрирани леярски линии които съдържат допълнително към технологичната платформа за формоване и комплексната подготовка на пясъка, периферия и конвейри, охлаждане, решиния за почистване, CIM-модули, машини за формовка на пясъчни сърца.

DISA предлага целия спектър на формовъчни исталции необходими за производството на висококачествени отливки:

– DISAMATIC® – вертикална безкасова формовъчна технологиа , – най-прогресивния метод за производство на висококачествени отливки в големи серии и максимален капацитет от 510 форми на час.

– DISA MATCH – безкасова Matchplate- технология: ефективно и висококачествено производство на отливки при ниска серийност и честа смяна на вида отливка.

www.disagroup.com

 

wheelabrator

Wheelabrator е водещ в световен мащаб производител, предлагащ комплексни решения в областтите: бластиране, дробометене повърхностно шлайфане, боядисване.

Wheelabrator е лидер в областта на третиране на повърхности и предлага пълен сортимент от инсталации, машини, услуги, резервни и износващи се части. Водещи фирми от областта на леярската, автомобилната, въздухоплавателната и космическата индустрия, от енергийния сектор, сектори: корабоплаване, железници и строителство, както и от много други отрасли използуват над 100 години в почти 100 държави продуктите и услугите на групата Wheelabrator, за повишаване на продуктивността и ефективността на производствените си процеси.

Wheelabrator има окло 15000 активни клиенти в почти 100 държави и около 50 000 работещи машини.

Тази най-голяма в световен мащаб база от инсталирани съоръжения и машини в областта на повърхностните обработки е в основата на натрупания опит, даващ възможност за избора на най-доброто решение за нашите клиенти.

Wheelabrator предлага богато портфолио,състоящо се от бластиращи инсталации и машини работещи с въздух под налягане. Към тях се числят както ръчните инсталации за почистване, така и висококомплексните инсталации за повишаване на якостта : Verfestigungsstrahlanlagen за въздухоплавателната индустрия. Събрания ноу-хау от глобалните технологични центрове за бластиране е на разположение на клиентите при решаването на конкретни проидводствени задачи.

Wheelabrator прадлага комплексна гама от дробометни инсталации и машини – от такива с еднократно зареждане, до инсталации с непрекъснат цикъл на зареждане, от стандартна концепция до специфични решения за отделния клиент.

Wheelabrator разполага с необходимата компетентност, познания и технически възможности да предложи, развие и осъществи подходящото решение водещо до най-голяма ефективност отчитайки специфичните нужди и изискванията на клиентите си.

www.wheelabratorgroup.com

 

wheelabrator-plus

Wheelabrator Plus е организацията за сервиз и доставка на на резервни части на групата Wheelabrator.

Wheelabrator Plus предлага пълен набор от услуги за фирмите разполагащи с машини и инсталации за повърхтностна обработка от всякаква големина. Водеща цел за всеки тип услуга е да се търси най- оптималното и финансово изгодно решение за клиента.

Wheelabrator Plus Ви подпомага в цяла гама услуги за оптимиране на производствените процеси към които спадат:

– Модернизиране на програмите на инсталациите (EMP)

– Подмяна на части и консумативи

– Поддръжка и сервиз

– Обучение

www.wheelabratorgroup.com