Начало  Заварка на алуминий и цветни метали

Заварка на алуминий и цветни метали

Лазерно наваряване с ALM – 200

Най-новото в областта на машиностроенето за ремонтиране на матрици, щанци, пресформи, бласформи и щампи чрез наваряване.

Мощен лазер, подвижна платформа, чупещо рамо – отлична възможност за работа както за много малки и прецизни детайли, така и върху много големи инструменти.

Над 60 вида добавъчен материал позволяват наварената зона да няма различия с основния материал, наваряване на всички видове стомани, алуминий, бронз, мед и месинг.

Най-модерната върхова разработка на немската техника и квалифицираният персонал гарантират решаването на Вашите проблеми с високо качество без конкуренция

Joke multiSpot заваръчна апаратура

първата специално разработена методика за поправка и възстановяване на матрици, щанци, щампи и пресформи

Joke multiSpot предлага възможността с един апарат да се извършват едновременно средни, малки и фини заварки- бързо, лесно и сигурно!

Фирма Хофман Консулт единствена в България разполага с тези апаратури и изпълнява поръчки за лазерно наваряване и напластяване, повърхностно напластяване на волфрамов карбит (до 30 µм) повишаване твърдостта и износо-устойчивостта на инструменти и детайли, както и полиране на вече наварените повърхнини

remont